Om oss

Om oss på BlackfridayPortalen.se

Här på Blackfridayportalen.se lever vi för jakten på det ultimata fyndet. Vi är lika mycket en kompass i rabattdjungeln, som en räddningsplanka när du kämpar i budgivningar på elektronikdetaljer, och manövrerar genom klädreorna. Vi är, kort sagt, din bästa vän under Black Friday.

Vår mission

Vår mission är enkel – att hjälpa dig att hitta de bästa Black Friday-klippen. Varje november förbereder vi oss för att hjälpa dig att hitta prisvärda produkter från dina favoritbutiker genom att presentera alla rabatter och försäljningar på ett ställe. Vi vet att det kan vara överväldigande att sätta sig igenom alla erbjudanden, och att din tid är värdefull. Låt oss göra grovjobbet åt dig och spara tid och pengar på vägen.

Vårt team

Vårt team på BlackfridayPortalen.se

Erfarenhet och passion

Vi är ett team med lång erfarenhet av att handla online och hitta bra erbjudanden. Vi vet precis hur man navigerar runt förvirrande säljsidor, motbevisar för bra för att vara sanna-erbjudanden och hittar de verkligt fantastiska klippen. Du kan lita på att vi bara ger råd och tips som vi själva skulle följa.

Dedikerat till kvalitet

Vi är, liksom du, kunder. Vi värdesätter kvalitet och bra service och vi vet att du också gör det. Därför granskar och kontrollerar vi noggrant alla företag som vi presenterar på vår webbplats. Vi tror på att bara sätta vårt stämpel på företag som vi vet att du kommer att älska.

Vad vi erbjuder på Blackfridayportalen.se

Vi erbjuder detaljerade guider till olika produktkategorier, låt det vara elektronik, kläder, skor, heminredning, sportartiklar, eller mer. Vi ger tips om de bästa butikerna att handla från, var du kan få mest för dina pengar och även hur man undviker falska erbjudanden.
Utöver detta har vi löpande uppdateringar och nyheter om erbjudanden och rabatter. Vi ger dig också tips och tricks för att göra din shoppingupplevelse så smidig och givande som möjligt.

Föreställ dig att komma till Blackfridayportalen.se och se ett hav av erbjudanden redan sorterade, utvärderade och klarlagda för din tittande. Så att allt du behöver göra är att fatta de roliga besluten – vad ska du köpa?

Vi hoppas att du kommer att finna Blackfridayportalen.se lika användbar som vi älskar att skapa den! Tack för att du väljer oss som din guide i Black Friday-rabattdjungeln. Lycklig shopping!

Vi hoppas att du kommer att finna Blackfridayportalen.se lika användbar som vi älskar att skapa den!

Vi letar på de bästa erbjudanden online för bl.a.: