StyleShop

Att StyleShop är en klädaffär på nätet känner säkert de flesta till. Företaget bakom StyleShop.se heter Style Group Scandinavia AB och har bedrivit e-handel i 12 år, sedan 2004. Den gemensamma interneterfarenheten i företaget är dock över 20 år.

Varumärket StyleShop, som från början var ett litet företag har haft en stark utveckling de senaste åren och är idag en av Sveriges största modeleverantörer inom sin nisch. StyleShop kan idag räkna in runt 45 000 kunder.

Man erbjuder ett stort utbud av varumärken och modeller som annars inte finns i svenska butiker och målsättningen är att både sätta och driva trender. Sortimentet är av hög klass, med en exklusiv känsla. Man har skapat ett brett kontaktnät inom modebranschen och kan därför erbjuda sina kunder ett unikt och trendigt modesortiment direkt från Frankrike, Italien och Spanien. I webbshopen bjuder man på en inspirerande och spännande shoppingmiljö, varumärkena är noga utvalda och man håller en hög servicenivå. Det är tryggt och säkert att handla hos StyleShop. All information som behövs för kortbetalning är krypterad och överförs utan risk via säkra SSL.

Dessutom ger StyleShop en prisgaranti. Här är priserna fasta och låga, och för att vara säkra på att alltid erbjuda lägsta pris på en vara kontrollerar man kontinuerligt konkurrenternas priser. Om du köper en vara hos StyleShop och hittar den billigare hos någon annan får du tillbaka mellanskillnaden. Erbjudandet gäller i tio dagar efter att du lagt din order, och det krävs givetvis att det är samma vara, storlek, modell och färg som den vara du köpt och det lägre priset måste finnas i en svensk nätbutik.

styleshop

Om du har frågor eller problem kan du kontakta kundtjänst via ett formulär på hemsidan. Du får alltid svar inom 24 timmar på vardagar. Man har valt att inte ha en supporttelefon på grund av att man anser sig kunna hjälpa kunderna snabbare via e-mail.

När du handlar hos StyleShop väljer du själv om du vill betala direkt med kort, eller om du vill handla på faktura eller delbetalning.

Att betala med bank- eller kreditkort innebär inga kortavgifter, och man accepterar i dagsläget Visa och Mastercard. Betalning med kort hanteras av betalningspartnern Auriga för att garantera snabb och säker betalning. Köpsumman reserveras på ditt konto i samband med köpet men dras först när dina varor skickas från StyleShops lager.

All kontohantering sköts av samarbetspartnern Klarna AB, så när du väljer faktura eller delbetalning är det via dem du betalar. Fakturan skickas från Klarna via e-post och ska vara betald inom 14 dagar. Du kan också delbetala ditt köp och då väljer du om du vill betala på 6, 12 eller 36 månader. Valmöjligheterna gäller när du handlar för minst 1000 kronor.

Alla köp över 850 kronor är fraktfria, och för mindre köp betalar du bara en fast fraktavgift som för närvarande ligger på 48 kronor oavsett vad och hur mycket du köper.