HatStore

Ska du köpa keps eller mössa och vill ha ett stort utbud att välja ur ska du definitivt handla på nätet. Det spelar nästan ingen roll vad man vill köpa så finns det största utbudet online. Och tack vare webbutikerna har alla tillgång till samma stora utbud, oavsett vem man är eller var mana bor.

När det gäller huvudbonader är HatStore ett bra val. Här säljer man snapback kepsar och mössor med mer än 3000 olika modeller i utbudet. HatStore grundades så sent som 2011 och har sedan starten verkligen gjort en resa i mycket snabb takt. Vid starten för fem år sedan rymdes hela verksamheten i en liten lokal på bara tio kvadratmeter. Idag utnyttjar företaget lokaler på över 500 kvadratmeter. Man har etablerat nätbutiker i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Kundantalet ökar med flera hundra om dagen och man kan räkna in sina kunder i flera tiotusental. Tack vare att man valt att enbart fokusera på huvudbonader kan man erbjuda ett sortiment och en butik som verkligen har allt och där det är lätt, som kund, att köpa sin mössa eller keps.

Det finns många anledningar att välja just HatStore om du ska köpa en ny keps eller mössa:

  •        Man erbjuder Nordens största utbud av kepsar och mössor
  •        Här finns bara äkta och licensierade produkter
  •        Du får dina varor levererade på 1-2 dagar
  •        Fri frakt när du handlar för över 500 kronor, annars en enhetsfrakt på 19 kronor
  •        Fria byten
  •        30 dagars öppet köp

Hos HatStore är det samarbetspartnern Klarna som har hand om betalningen. Det betyder att man kan erbjuda många olika sätt att betala, och du får också möjlighet att delbetala ditt köp. Du väljer själv om du vill betala med kort, internetbetalning, mot faktura eller delbetalning. Du behöver inte betala någon extra avgift vilket betalsätt du än väljer. Man använder SSL vilket betyder att alla beställningar är helt krypterade och helt säkra. HatStore är också med i Rådet för E-handelscertifiering i Sverige. Detta är en särskild certifiering för nätbutiker som når upp till de uppställda kraven på säkerhet och trygghet. Du kan, med andra ord, känna dig helt trygg på alla punkter när du beställer din keps från HatStore.

hatstore

När du betalar med Klarna får du ett konto där du kan logga in på Mina sidor. Där kan du sen se alla dina fakturor och betalningar. Du kan också flytta fram förfallodatumet på fakturan om det skulle behövas, eller om du returnerar en vara och vill slippa betala den. När det gäller betalningsfrågor kan du också kontakta Klarna via telefon.

För frågor om produkter, ordrar och annat som rör nätbutiken kan du nå kundtjänst både via telefon och e-post. Enklast kan du få hjälp med dina problem genom att fylla i ett speciellt formulär som du hittar på hemsidan under Kontakta oss.

HatStore har som sagt ett enormt utbud av mössor och kepsar. En och annan hatt finns också i sortimentet, så man kan nog påstå att denna nätbutik erbjuder ett komplett sortiment av huvudbonader över huvud taget. Produkterna delas in i kepsar, med massor av underrubriker, mössor och hattar. Dessutom kan du söka direkt på varumärke, så att du slipper leta igenom hela det stora sortimentet om du är ute efter kepsar eller annat av ett speciellt märke. Men, HatStore är inte bara en butik som har ett unikt stort sortiment av kepsar, hattar och mössor. Här kan du också designa din egen keps. Klicka bara på Custom Made, så kommer du till sidan där du designar din egen keps, så att du kan ståta med en keps som ingen annan har. Eller skapa ett gäng likadana kepsar för killgänget, föreningen eller supporterklubben. Det är många val att ta sig igenom om du ska skapa en helt unik keps. Först får du välja vilken av butikens alla kepsmodeller du vill ha. Klicka därefter i önskad färg, och om det ska vara en keps för vuxen eller barn. Sen skriver du in den text du vill ha, väljer storlek på texten, och typsnitt. Välj färg på tråden som ska användas för att brodera texten, och ange också om du även vill ha brodyr bak eller på sidan mot ett litet tillägg. När du har angivit alla uppgifter för design är det bara att skriva i antal och storlek och placera det hela i varukorgen. Har du svårt att hitta på en bra design finns det gott om inspiration att hämta i butiken. Trots att var och en av dessa kepsar kräver en hel del jobb levereras de inom 2 till 4 dagar. Hos HatStore kan du också köpa officiella Liverpool FC kepsar i många olika varianter till riktigt bra priser. Denna nätbutik är rena guldgruvan för alla Liverpool-fans därute.

Men, det är inte bara fotbolls- och Liverpool-fans som får sitt lystmäte tillfredsställt hos HatStore. Här finns också en mängd klubbkepsar från olika ligor. Välj bara vilken liga du är intresserad av genom att klicka på NHL, MLB, NBA eller NFL. Sedan är det bara att välja ut just ditt favoritlag för att få fram en lista på alla de kepsar från denna klubb som finns i sortimentet. Hos varje lag finns mellan tio och tjugo kepsar och mössor att välja bland, så det totala antalet klubb- och supporterkepsar blir enormt stort.

Naturligtvis kan både tjejer och killar ha keps, och det allmänna sortimentet kan användas av båda könen. Men, trots det är det oftast killar som bär keps, och det är också oftast motiv som ska tilltala killar på kepsarna. Men, HatStore har valt att marknadsföra ett helt speciellt sortiment som i första hand är till för tjejerna. Här finns massor av tuffa och läckra kepsar som i första hand är avsedda för tjejer, och sortimentet innehåller kepsar från många av de mest kända och populära varumärkena, som exempelvis Puma, New Era, Cobra, Rip Curl och State of Wow.

Du kan alltså välja att betala din order direkt med kort eller direktbetalning, kostnadsfri faktura så du betalar först efter att du fått dina varor eller delbetalning så du kan dela upp betalningen över en längre period.