Golvpoolen

Ska du lägga nytt golv, eller byta ut ett gammalt, vill du naturligtvis ha ett riktigt bra golv, och du vill ha ett stort utbud att välja ur. Då bör du vända dig till Golvpoolen. Detta företag som, med glimten i ögat, gärna beskriver sig själva som störst, bäst och smartast, är ett företag som startades med enbart golv som produktgrupp vilket förstås blir en garanti för att de verkligen kan det här med golv. Det hela började redan 1990 när golvpoolen grundades, och man koncentrerade sig då alltså helt och hållet på golv. När företaget 1997 bytte ägare började man också planera en expansion. Man utökade sortimentet med kakel och badrumsinredningar och man fick flytta till en större lokal. Utvecklingen har fortsatt spikrakt framåt och idag är Golvpoolen Skandinaviens största fackbutik inom trägolv, kakel och badrum. Man har butiker i Malmö och Helsingborg och sedan 2008 ett centrallager i Trelleborg. Detta lager fungerar som ett grossistlager och servar kunder över hela Skandinavien med både golv, kakel och badrumsinredningar.

2014 tog man så steget och etablerade sig på nätet genom att öppna en webbshop. Här kan du och jag och alla andra handla dygnet runt årets alla dagar. Målsättningen är att hålla nätets lägsta priser, och som en bonus bjuder Golvpoolen alltid på hemleveransen.

Störst, bäst och smartast kan förstås av några uppfattas som ett kaxigt och något okonventionellt sätt att presentera ett företag. Men, Golvpoolen gillar okonventionellt tänkande och det är också en del av förklaringen till företagets framgång. Som till exempel detta att sitta med ett välfyllt lager på 13000 kvadratmeter när andra företag väljer att slimma sina lager. Tvärtemot andra företag kapar man mellanleden och väljer att handla direkt från fabrik istället för från underleverantörer. Ett annat drag som kanske går emot gängse norm är de 120 rymliga miljöer som man byggt i butiken för att du, som kund, ska kunna både se och känna på olika material och lösningar. 120 miljöer byggda för inspiration till alla kunder. Man vill också ge kunderna största möjliga trygghet genom att bara marknadsföra kakel och klinker som är testade och godkända enligt gällande Svensk Standard Europe Norm för byggkeramiska plattor, och våtrumssystem som är testade och godkända enligt gällande Branschregler för keramisk beklädnad i våtrum. Och för trägolv och parkett följer man givetvis Golvbranschens riktlinjer.

I webbutiken hittar du snabbt de produktkategorier du letar efter. Man delar in utbudet i Golv (parkettgolv eller trägolv), Kakel och Klinker, Badrum och Varumärken. Här finns också en Outlet om du vill fynda golv eller inredning till ditt badrum. Tack vare att man lagt varumärken som en egen kategori kan du snabbt komma rätt om du är ute efter ett särskilt varumärke. Vill du se ett golv från Kährs, till exempel, behöver du inte sitta och leta igenom hundratals olika golv utan kan gå direkt på varumärkets utbud. Vet du inte vilket golv du ska ha kan du sortera ditt sökande på färg, kvalitetsnivå, mönster, imitation, frostsäkert eller inte, ytbehandling, träslag med mera, för att få ett mer koncentrerat utbud. Det kan behövas för det totala utbudet är verkligen enormt. Å andra sidan hittar du garanterat något du tycker om just tack vare att man erbjuder så otroligt många olika golv. Även när det gäller kakel och klinkers är utbudet enormt stort. Här finns massor av badrumskakel, kökskakel och väggkakel. Klinkers för alla tänkbara utrymmen, både ute och inne och mosaik för dekorativa golv och väggar ingår också i det stora utbudet. Gillar du marockanskt kakel ska du definitivt ta en titt på Golvpoolens sortiment. En stor fördel är att man både på golv och kakel och klinkers har lagt in en egen kategori för billiga produkter, så att alla som vill kunna renovera och förnya utan att lägga en förmögenhet kan hitta sitt sortiment snabbt och enkelt. Vill du hitta billiga lösningar kan du förstås också titta under Outlet där man erbjuder både golv, kakel och klinkers till rejält nedsatta priser.

golvpoolen

På badrumssidan hittar du allt som behövs för att inreda ett badrum. Man har allt från badkar till blandare och badrumsmöbler.

Golvpoolen är experter på de produkter man säljer, och man vill gärna dela av sig av sin kunskap. Därför kan du under Värt att veta hitta Badrumsskolan, Golvskolan och information om olika golvtyper.

I Golvskolan finns information om de olika varumärkenas golv, om hur du gör när du lägger ett golv, om underhåll och skötsel. Allt för att du ska få ut mesta möjliga av ditt nya golv. Under olika golvtyper får du veta allt du behöver för att välja rätt golv, vilket underlag du ska ha och hur du ska göra med paketet när det kommer hem till dig.

Badrumsskolan ger information inför renoveringen, hur du ska förbereda och vad som är bra att tänka på. Med Golvpoolens information kan du vara säker på att göra rätt val, att lägga in ditt golv på rätt sätt och du kan också sköta ditt golv och ditt nya badrum på allra bästa sätt. Du får, kort sagt, all den information du bör kunna få i en fysisk butik och lite till.

Att handla från Golvpoolen är säkert och tryggt. Du får alltid fri frakt, och du har 30 dagars öppet köp. Du kan beställa hem gratis varuprover om du känner dig osäker, eller om du vill testa hur olika produkter passar i din hemmiljö. Företaget samarbetar med Klarna vilket betyder att du kan välja att betala med faktura eller delbetala med Klarna. Du kan också använda Klarna kortbetalning (Visa och Mastercard) eller betala direkt via internetbank. Varorna levereras till den adress du uppger vid beställning och med vissa fraktsätt går det att spåra försändelsen.

Har du frågor eller problem kan du alltid kontakta kundtjänst. På hemsidan finns ett formulär som du fyller i dina uppgifter samt din fråga. Frågor som rör beställningar och köp av produkt besvaras inom 48 timmar och övriga frågor besvaras så fort som möjligt. Du kan också nå kundtjänst via telefon eller vanlig e-post.