Barnkläder Rea

Alla som har barn vet att klädkontot ganska snabbt rusar i höjden. Även om man försöker vara sparsam och inte köper överdrivet mycket kläder måste garderoben förnyas ganska ofta. Barn växer, och även om jeansen ser nästan nya ut är de helt plötsligt en dag för små. Ibland funderar man på om små barn verkligen kan växa en decimeter över en natt.

Har man flera barn kan man kanske få ned kostnaderna för kläder genom att låta kläderna gå i arv, men det krävs ändå en hel del inköp. Och eftersom det oftast krävs att barnen har en extra omgång ytterkläder på förskolan, räcker det inte med att köpa en jacka och ett par galonbyxor till varje säsong.


kidsbrandstoreBarnkläder & ungdomskläder
KidsBrandStore är en av Nordens största webbutiker med försäljning av kvalitetskläder, skor och accessoarer för barn och ungdomar (8-16 år). Här handlar du märkeskläder från flera av världens ledande varumärken bland andra Ralph Lauren, Gant, Tommy Hilfiger, Peak Performance och Lyle & Scott. Klicka här för att komma till aktuell REA hos KidsBrandStore.


Köp barnkläderna på rea

Det bästa sättet att hålla nere kostnaderna är att försöka köpa så mycket som möjligt på rea då priserna är nedsatta. Det finns ju flera större reor under året, och oftast handlar det om att man säljer ut varorna när efterfrågan går ner. Det vill säga sommarsäsongens varor reas under sommaren och vinterkläderna när vintern börjar lida mot sitt slut. Behöver barnen nya kläder akut är det därför inte alltid säkert att man kan utnyttja rean för att få kläder billigt, men har man tur kan man köpa den där sommarjackan riktigt billigt på semestern, till exempel.

Barnkläder REA

Mellandagsrean, sommarrean och Black Friday är några av de tillfällen då det är störst chans att hitta både barnkläder och annat till riktigt bra priser. Men, för att man verkligen ska få ut så mycket som möjligt för pengarna är det bra att sätta upp en strategi innan man beger sig ut i butikerna för den stora köpfesten. Just detta att rea för många betyder köpfest kan innebära en viss fara. Om man bara shoppar loss och köper saker för att de är billigare än annars är risken stor att man varken kommer hem med de barnkläder man verkligen behöver och att man inte kommer särskilt mycket billigare undan än annars. Tänk efter i förväg vilka plagg dina barn behöver, och försök också ta reda på vad dessa kläder kostar normalt. Då riskerar du inte att lockas köpa en massa onödigt, och du låter dig inte heller luras av eventuella oseriösa säljare som kanske höjt priset strax innan rean för att kunna hävda att de gör en rejäl prisnedsättning. Sånt förekommer tyvärr, särskilt på större reor, men inte så ofta när det gäller kläder och barnkläder som på elektronik och liknande varor.

Om du gör en lista över de kläder du behöver köpa kan du vara säker på att du köper de plagg som behövs, och du kan tjäna stora pengar på att handla barnkläder på rea. Köper du med en massa som egentligen inte alls är nödvändigt försvinner den vinst du gjort snabbt. Å andra sidan kan rean också vara ett ypperligt tillfälle att köpa kläder till baren inför kommande säsong.

Tänk framåt

När man har växande barn kan det vara extra lönsamt att tänka framåt när det gäller kläder. Då kan du bunkra upp kläder för framtiden genom att utnyttja rean. Köp nästa vinters ytterplagg på vinterrean, när de flesta tittar efter vår- och sommarkläder. Genom att ligga steget före kan du ha chansen att göra de riktiga fynden, och du slipper lägga ut en massa pengar på dyra kläde när hösten går över i vinter nästa gång. För alla med barn på dagis är det förstås extra lönsamt att fynda på rea, eftersom man måste ha en dubbel uppsättning av både ytterkläder och regnplagg.

När barnen blir större kan det vara lite svårare att köpa kläderna en säsong i förväg eftersom barn inte växer lika regelbundet som under de första åren. Det är betydligt lättare att köpa kläder till en blivande tvååring och få rätt storlek än till en kille eller tjej i 11-12 års åldern. Men, även om du inte kan köpa säsongskläderna så långt i förväg finns det andra plagg som du kan köpa på rea och som kan användas när barnet vuxit i dem. Tröjor, t-shirts och liknande som kan användas året om går det alltid bra att ladda med under rean.

Handla barnkläder på rea online

Alla bor inte i stan, och en del har svårt att komma till butikerna när barnkläderna reas ut. Den som måste resa långt kommer ofta till tomma klädhängare, och finner kanske inget i lämplig storlek när man väl tar sig till en butik. Som tur är finns det rea och rea, och om du handlar barnkläder på rea via internet har du samma möjligheter att välja ur ett stort utbud vart du än bor. Det är lugnt och enkelt att handla på nätet, vilket kanske är de argument de flesta skulle ta fram som den stora fördelen med näthandel. Men, den största fördelen hittar vi egentligen i ett rättviseperspektiv, där alla faktiskt kan ta del av rean, vare sig man bor i stora stan eller långt ute på landet.

Att handla barnkläder på nätet kan ge mycket mer för pengarna än att handla i fysiska butiker, främst för at man kan jämföra priser innan man bestämmer sig. På nätet kan du se alla barnkläder och via jämförelsesajterna kan du enkelt ta fram en speciell vara till det absolut bästa priset. Det finns till och med tjänster där du kan lägga bevakning på en viss produkt, och få meddelande när den går att köpa till ett visst pris.

Men, även om du inte vet exakt vad du vill ha, är utbudet så stort här att du garanterat kommer att hitta dina barns nya kläder online, och det till ett betydligt lägre pris än du skulle få betala i butik, även om du handlar på rea. Konkurrensen på nätet är stor, och erbjudanden brukar hagla tätt. Vill du vara säker på att inte missa några bra erbjudanden eller någon rea kan du abonnera på nyhetsbrev hos de nätbutiker du helst vill handla från. Då får du alla aktuella erbjudanden via mail och kan alltid vara med från början, och köpa barnkläder billigt på rea.